En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and güç withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Bununla alay malay aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu işi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Özel yasa ve yönetmelikle dulda altına kurallara tam olarak ahenk çıkarmak hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında dayalı kurumlar tarafından denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek için önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan esir sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Buraya kadar anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin elan beceri detaylarını binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve hariçya rast açılmalıdır.

Yangına karşı güvende yapamamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların gönül emniyetliğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir müşkül konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yapıların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına icazet verilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler görüş önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page